Alles wat je moet weten over Wimperlifting

Een van de meest populaire behandelingen van dit moment is de wimperlift. In deze blog geven we je een diepgaande uitleg over wat een wimperlift precies is, waarom het zo populair is, en hoe je het kunt toepassen in jouw salon.

Wat is een Wimperlift?

Een wimperlift is een semi-permanente behandeling die de natuurlijke wimpers lift en krult zonder dat er wimperextensions aan te pas komen. De techniek maakt gebruik van lotions die de disulfideverbindingen in de wimperharen breken en hervormen. Deze verbindingen bepalen de natuurlijke vorm van de wimpers. Door de wimpers eerst zacht te maken met een wimperlifting lotion, zwellen ze op en openen de haarschubben zich, zodat de verbindingen verbroken kunnen worden. Vervolgens wordt er een tweede lotion aangebracht om de verbroken verbindingen opnieuw te vormen in de gewenste gekrulde positie. De setting lotion zorgt ervoor dat de wimpers uiteindelijk in deze krul blijven zitten.

Waarom Wimpers Liften?

Een wimperlift biedt talloze voordelen voor klanten die op zoek zijn naar natuurlijke, langhoudende krul zonder de noodzaak van extensions. Het is ook veilig voor de wimpers dankzij ingrediënten zoals Lanoline, dat vergelijkbaar is met keratine en een verzorgende werking heeft. Voor klanten die hun wimpers na de behandeling extra willen verzorgen, zijn er producten zoals de Elleevate Mascara en Re-Gen, die beide boordevol voedende bestanddelen zoals Biotine, Arginine en Keratine zitten.

Voor klanten met wimpers die in minder goede conditie zijn, is er de Elleeplex, een conditioner die de wimpers herstelt en voedt met vitamines en keratine. Dit kan worden gezien als een voedend masker dat de kapper aanbrengt na een verfbeurt, en het is een perfecte aanvulling op de wimperlift om de wimpers in optimale gezondheid te brengen.

Waarom kiezen voor Elleebana?

Elleebana is een toonaangevend merk op het gebied van wimperlifting en biedt exclusieve producten die alleen beschikbaar zijn voor professionele stylisten. Dit merk hanteert strikte richtlijnen en trainingen om ervoor te zorgen dat alleen goed opgeleide professionals hun producten gebruiken. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van de klant, maar ook de kwaliteit van het resultaat. Volgens de Nederlandse cosmeticawet is het verplicht om stylisten op te leiden, en Elleebana volgt deze regelgeving strikt op.

Voordelen van Wimpers Liften met Elleebana

  1. Snelste inwerktijd: Met een gemiddelde inwerktijd van slechts 10 minuten is het een van de snelste wimperlift-behandelingen.
  2. Formaldehydevrij: Veilig voor gebruik, zonder schadelijke chemicaliën.
  3. Single-use sachets: Hygiënisch en zonder productverspilling.
  4. Langdurig resultaat: De lift houdt 6 tot 8 weken aan.
  5. Minimale nazorg: Klanten kunnen gewoon zwemmen, douchen, sporten en make-up dragen zonder hun wimperlift te beschadigen.
  6. Unieke formule: Zorgt voor gezonde en gevoede wimpers, met een natuurlijke uitstraling.
  7. Geschikt voor iedereen: Zowel korte als lange wimpers kunnen gelift worden, en het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  8. Vegan en diervriendelijk: Elleebana test niet op dieren en voldoet aan de EU-richtlijnen.

Opleiding in Wimperlifting

Wil je als beauty professional wimperlifting toevoegen aan je behandelingen? Dan is een cursus essentieel om de techniek goed onder de knie te krijgen. Wij bieden uitgebreide Elleebana trainingen, waarin je leert werken met hun exclusieve producten en technieken, zodat je klanten de beste resultaten kunt bieden.

Conclusie

Wimperlifting is een must-have behandeling in de beautywereld van vandaag. Het biedt je klanten prachtige, langdurige gekrulde wimpers zonder de noodzaak van extensions of dagelijkse krultangen. Met de verzorgende producten van Elleebana blijft de conditie van de wimpers optimaal, en dankzij de snelle, veilige en diervriendelijke formule is het een behandeling waar iedereen blij van wordt.

Ben je geïnteresseerd in een cursus wimperlifting of wil je meer weten over de producten van Elleebana? Neem dan contact met ons op, en ontdek hoe deze revolutionaire behandeling jouw klanten kan helpen de perfecte wimpers te krijgen!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *