Online Elleebana Wimperlift training

Ontdek de geheimen van de Elleebana wimperlift tijdens onze online training! Leer alles over de ins en outs van deze producten, inclusief essentiële tips voor het keer op keer uitvoeren van de perfecte wimperlift. En het beste van alles? Dit alles kan plaatsvinden in jouw eigen vertrouwde omgeving en op jouw eigen tempo.

Waarom kiezen voor onze online training?

– Leren vanuit je eigen vertrouwde omgeving
– Leren op jouw eigen tempo
– Profiteer van online begeleiding en advies
– Afleggen van een online theorie-examen
– Live ondersteuning van een officiële Elleebana trainer

Voor deze opleiding krijgt u een startkit ter waarde van €249,00 en het vernieuwde trainingsboek, in de startkit zitten de volgende producten:

  • het vernieuwde trainingsboek van €49,95
  • One shot lotions 15x voor 15 behandelingen
  • De Lash Lift Tool
  • Herbruikbare silicone rods
  • De Lash Lift Brush
  • De Belmacil Brush
  • Elleebana make up remover
  • De Glue 1.0

*De omscholing is alleen te volgen wanneer je in het bezit bent van een wimperlift certificaat van een ander merk.

Elleebana One Shot Lashlift is dé trend in de wimperindustrie! Met onze online training ben je klaar om deze techniek professioneel toe te passen. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het meester worden van de wimperlift!

Het Australische merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk jouw klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle wimpers en “overkrulde” wimpers.

Deze formule is vooruitstrevender dan elk ander systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 9 minuten geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken! De formule voedt óók zodat de wimpers hun gezonde conditie behouden.

Kies jouw online training:

Normaal, Omscholing*

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Online Elleebana Wimperlift training”

Your email address will not be published. Required fields are marked *